HVL Metals metaalrecycling
Sleutelweg 47
NL-7532 RV Enschede
info@hvl-metals.nl

TEL: 06 461 892 23

 

HVL Metals.
Wij hanteren de beste schrootprijs voor al uw metalen! • Duurzaam

  Metaalschroot is een herbruikbare grondstof, daar moeten wij zuinig mee omspringen. Met hergebruik belasten wij het milieu het minst. Dus recycling is essentieel. • Rycyclen loont 

  Recycling is niet alleen essentieel, maar is ook lonend, want schroot heeft waarde. HVL Metals metaalrecycling hanteert de beste schrootprijs voor al uw metalen. • Inname

  HVL Metals metaalrecycling beschikt over eigen transport en over op- en overslagcapaciteit. Hierdoor kunnen wij zeer snel handelen.

SCHROOT RECYLEN ABSOLUUT DE MOEIE WAARD

Koper, lood, zink, brons, tin, nikkel, messing en aluminium en RVS zijn non ferro metalen die in veel producten en toepassingen worden verwerkt. Deze komen net als ijzer en staal tijdens de fabricageprocessen en/of aan het eind van de gebruiksduur in het afval terecht. Al deze metalen duurzame grondstoffen, daar moeten wij dus zuinig mee omspringen. Hergebruik is zeer goed mogelijk, dus gescheiden inzameling is essentieel. Maar ook lonend, want wij belasten het milieu het minst door deze niet als restafval te beschouwen. En schroot heeft simpelweg geldwaarde.
HVL Metals Metaalrecycling is bijzonder gespecialiseerd in inname van uw schroot en functioneert hierbij als schakel tussen u als aanbieder en recyclingbedrijven die uw schroot verwerken tot hernieuwde bruikbare grondstoffen voor nieuwe producten.

 

INNAME VAN IJZER EN NON FERRO METALEN

De aanbieders van schroot zijn veelal industriële metaalverwerkende bedrijven waar HVL Metals metaalrecycling geregeld langs komt. Ook van ondernemingen die kleine hoeveelheden of incidenteel schroot aanbieden, neemt HVL Metals metaalrecycling deze graag in.
U mag uw schroot gescheiden, maar ook in onzuivere vorm aanbieden, HVL Metals metaalrecycling neemt de sortering van de metalen dan van u over. Draaisel, slak, auto-onderdelen, profielen, bedrading, legeringen, etc., HVL Metals metaalrecycling is geïnteresseerd.
Schrootafval geeft doorgaans rommel en neemt doorgaans dure ruimte in, HVL Metals metaalrecycling beschikt over eigen transport en over op- en overslagcapaciteit en kan dit in voorkomende gevallen heel snel ophalen, dan is het maar weg. En altijd tegen een correcte prijs!

 

Met HVL Metals is het goed zaken doen

HVL Metals metaalrecycling hanteert de beste schrootprijs en is dagelijks onderweg om aanbieders van schroot te bezoeken,
het kan zijn dat wij vandaag bij u in de buurt zijn. 
Bel gerust 06 46189223 en laat u informeren over wat HVL Metals metaalrecycling voor u kan betekenen.

 • aluminium-21f51c99c7
 • elektromotoren
 • geel-koper-messing
 • kabels
 • koper
 • lood
 • rvs
 • zink
Waar u ons kunt vinden:

Contact

HVL Metals metaalrecycling
Sleutelweg 47
NL-7532 RV Enschede
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.